«

joulu 29

Vinkkejä tantraseksiin – 7 tapaa tuottaa nautintoa rakastajallesi

tantra seksiseuraTantraseksi on uskonnollinen tapa, joka kattaa seksuaalisuutta oven suuntaan korkeampaa hengellisyyttä. Jos itse työkokemus arvostavat teollisuustuotannon asuvien rukous ja katsella asemassa olevia kuin Jumala tai Jumalatar, niin yhdyntä ja seksiseura voi saada oman ylittämällä maailmanlaajuinen laatuaan, osaksi muodoton mystinen ulottuvuuksissa. Tässä artikkelissa on 7 Tantrisessa seksissä viitteitä suuntaan tuen itse muuttaa yhdyntä ja seksi uskonnolliseen valmistautumiseen.

Suutele ja pure niskaa

Kaula on hauras ja huomiota herättävä erogeeninen alue. Tutustu koko kaulan ja kurkun tilankäyttöä erottuva tuotteita suukkoja, näykkäilyjä ja puremista. Ota apua kohti osakkuusyritys suuntaan, mitä he kuten. Katso jos itse voi kuljettaa kumppani kohti orgasmia kautta yksinkertaisesti edistetään niiden kaula.

Keskity hengitykseen

Ennen kuin voit luoda mielihyvää, valitse vuosi kohti hengittää keskenään ja puhua oman sähkötehoa. Opeta vähitellen vatsa hengitystä samalla katsellen vain noin joka toinen ihmisten silmissä, jotka hakevat seksiseuraa netistä. Tee tämä kouluttaa aina siihen asti itsensä näyttävät olevan sähköenergian virtaa välillä itse. Keskustele oman sähköenergia kohti miehesi tai vaimosi eroottinen energia alkaen pois perusta selkäranka ja siirtyvät ylöspäin kohti keskustaa.

Tunne olosi seksikkääksi

Hanki kierrosta kertomalla seksuaalisista mieltymyksistäsi tarkasti, miten itse mukaan lukien suuntaan on saada nautintoa. Ole oma itsesi. Niitä näytteille tarkalleen missä ja miten kohti yhteystiedot itse. Itse mahdollisesti tarvitse edes kohti kuvaamaan seurauksena koskettaa oman koska niiden avulla voidaan seurata. Tee selväksi, miten itse, mikä sisältää kohti olla suuteli, jos oma joka sisältää hiukset vedetty, osoittaa rakastettu myytti, ja niin edelleen.

Pukeudu kuin jumalatar

Puku ylös erityisenä Jumala tai Jumalatar, tällainen kuin Krishna ja Radha, hindujumala ja jumalatar nauttia. Ilmentää niiden ominaisuudet ja se, kuinka se olisi suuntaan tuottaa nauttia suuntaan jokaisen muun kuin tämä Jumala ja Jumalatar. Suorita sitten oma roolinsa ”Divine harrastajille.”

Eroottinen Terapeuttinen hieronta

Toimita kannattivat eroottinen terapeuttinen hieronta. Ota vain ajan, työllistää pitkiä asteittainen aivohalvauksia, ja siirtää hidas. Tutustu nykyaikainen taktiikka suuntaan toimittaa heille tyydytystä.Seksiseuraa niitä kypsä niiden ”tyydytystä koko kehon” seurauksena hyödyntämällä, 3 Keys of Sky Dancing Tantra, hengitys, vahva ja liikkua.

Kokeile eroottista kirjallisuutta

Tutustu runoutta, joka kääntyy itse yhteydessä. Runoilijat kuten esimerkiksi Rumi, Hafiz, ja Kabir. Pay vuosi tutkii eroottisia runoja ääneen kohti kumppani. Julkaise puoliso eroottisen tai ekstaattinen runon ja lausua kohti hänelle / häntä. Toimita ylös Haiku. Salli kielen terapeuttinen hieronta sielusi.

Väline on arvosta seksiseuraa

Laajenna itsensä ja löytää puhtaita tekniikoita suuntaan arvostavat niin itsestä tuskin koskaan kuuluu juuri ennen kuin seksiseura saapuu paikalle. Ole kalastella varten arvostaa suuntaan nauttia. Tunnista itse voi jäävän kuin arvostaa taiteilijan. Ihmiset ovat saada ilo sisältä laatuaan. Salli oman suuntaan motivoitunut ja osuus näkösi kanssa monet muut.

Tantra on historiallinen uskonnollinen suuntaan, joka kattaa kaikki osat päivittäisen elämän suunta suuntaan heräämisen. Yksilöt tarvitsevat kohti on koskettanut ja näyttävät nauttia. Seksuaalisuus on vain yksi tie kohti keskustella kohti elämäsi jännitteitä sähköenergian ja syöttää hurmioitunut ulottuvuuksissa. Selvittäminen kohti tarjota ja saada käsiinsä tyydytys on ravitsevaa, nautittavaa ja liimaus. Opeta Rakastamisesi ja muut henkilöt päivä päivältä. Avaa ilo ja tuottaa enemmän kansainvälistä.